No Title

5,0 rating
18/02/2021
Review of Recencies

We hebben een heerlijke tijd hier gehad. Voor nu was het 2 nachten maar voor herhaling vatbaar voor meerdere nachten. De omgeving is werkelijk prachtig en de moeite waard om te bekijken. In de infomap is voldoende informatie zowel over alles wat in het huisje te vinden is als over de omgeving. Alle handleidingen zitten er in die je nodig hebt als je het apparaat gebruikt en dat is echt een meerwaarde. Het huisje was brandschoon en rook heerlijk bij aankomst. De kamers zijn erg ruim en voldoende ingericht om al je eigen spullen op te ruimen die meegebracht zijn. Het park is ook erg mooi om over heen te wandelen en zo de omgeving te verkennen rondom het huisje. Ook internet en tv kanalen werken prima. De tuin is erg groot en genoeg privacy die uitnodigt om heerlijk te zitten, voor nu in de winter kon dat niet maar het is prachtig aangelegd en onderhouden. Ook de auto kan prima bij het huisje geparkeerd worden. Kortom een heerlijk verblijf hier en een aanrader voor iedereen die echt even in de natuur wil genieten.

Familie Obispo

No Title

5,0 rating
01/10/2020
Review of Recencies

Een gezellig huisje op een rustig park. Goed ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben een paar dagen mogen genieten van de omgeving en een paar fietstochten gemaakt door het mooie landschap rondom Denekamp.

Wieb en Fokje Polman

No Title

5,0 rating
21/03/2020
Review of Recencies

We zijn een week in Bel- Punto geweest en we hebben het heel fijn gehad. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen het warme Twente gevoel. Het huis is van alle gemakken voorzien, gezellige inrichting, ruime tuin met leuke zitjes, rustige ligging aan de rand van het park. Heerlijke bedden en net een nieuwe badkamer.
Er is voor iedereen wel wat te doen in de omgeving. Wij hebben heel veel gewandeld in de prachtige heuvelachtige omgeving. Bossen, veen, weilanden er is veel te zien. Je bent vlakbij de grens, dus ook daar hebben we mooie wandelingen kunnen maken. Je kunt er mooie fietstochten maken. Leuke dorpen bezoeken, musea en vooral voor kinderen zijn er vele speeltuinen en ook een zwembad in de buurt.
Wat ons betreft een aanrader voor alle leeftijden!!

C. Oud